domingo, 5 de marzo de 2017

PRESENTACIÓ CARTELL SETMANA SANTA 2017




En el transcurs de l'acte del III Concert Solidari va tenir lloc la presentació del cartell de la Setmana Santa 2017 de la nostra Germandat.

Aquest és el cartell de l'any del nostre 30è aniversari fundacional i com no podia ser d'altre forma, el protagonisme central havia de ser per aquells que donen sentit a la nostra Germandat, les imatges dels nostres sagrats titulars; Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors.

Les imatges front a front d'aquell que s'oferí lliurement al sacrifici per a la nostra salvació i la de la seva mare que l'acompanyà amb dolor durant tota la seva vida.

Aquell Fill que mira a la seva Mare, aquella Mare que mira al seu Fill, aquelles mirades creuades d'amor i dolor. Aquelles mirades que tot i la seva tristesa ens infonen pau, aquella pau que tant necessitem; la pau de l'ànima.

Aquelles mirades que a tots els integrants de la Germandat Captiu-Dolors i de ben segur de molts dels qui les contemplen ens donen la força necessària per al dia a dia.

A la part superior s'intueix una imatge processional, una de tantes que hem viscut durant aquests 30 anys d'existència en les que amb gran goig hem acompanyat pels carrers de Mataró a la nostra Mare i al nostre Pare.

A la part inferior l'encenser, que tal com precedint a les imatges dels nostres Titulars en les processons anuncia amb l'olor perfumada del seu encens la proximitat de la seva presencia, aquí ens fa l'anunci dels actes processionals que es faran aquest any 2017.

No hay comentarios: