martes, 13 de marzo de 2018

Concert Solidari Captiu-Dolors


Poques paraules podem afegir al post de Rosa Torrent a la pàgina Facebook de Maresme Oncològic i que reproduïm al final d'aquesta publicació.

L'acte va estar carregat de moments emotius i que va arribar al cor de tots els assistents que varen omplir el teatre Foment de la Ciutat de Mataró.


La presentació del nou cartell que il·lustra la nostra presencia a la Setmana Santa mataronina, obra de l'artista Raúl Rodríguez que va excusar la seva presencia per motius d'agenda i que ens va adreçar un escrit que va ser llegit pel membre de la Junta de Govern Paco Zorrilla.



La brillant 2a Exaltació a Jesús Captiu i Nostra Senyora del Dolors que va "brodar" el Gadità David Calleja. Que va acomplir amb les expectació que havia aixecat. Deixant un cop més el llistó molt alt.



Però el plat fort, el motiu principal d'aquest acte, el concert solidari que enguany s'ha dedicat a una entitat de la ciutat que ajuda als malalts i familiars d'aquesta maleïda malaltia ("El bicho" tal com diu una persona molt propera a tots nosaltres, aquells que forment part de la Germandat) que ens toca a tots amb major o menor proximitat.



L'agrupació Musical Captiu-Dolors un cop més ens va deixar bocabadats amb les melodies de les marxes processionals que varen interpretar de forma magistral. Melodies del seu repertori habitual i de noves que passaran a formar-ne part i que acompanyaran a les nostres imatges titulars en les seves desfilades processionals pels carrers de Mataró.

Hem de felicitar als integrants de l'Agrupació Musical Captiu-Dolors per l'esforç personal que fan dia a dia i que fan més gran la nostra Germandat.

Post de Rosa Torrent (Maresme Oncològic)

Emocionant el concert del passat diumenge!!!

Agraïm a la Germandat de Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors que ens hagin escollit aquest any per ser els destinataris de les aportacions dels assistents a l'acte.

Aquestes són les paraules que ens van dedicar:

"HOMENAJE DE LA AM CAPTIU-DOLORS
A MARESME ONCOLÒGIC



Te hablamos a ti, te miramos de frente, cara a cara, tu que te aferras con todas tus fuerzas a esos luchadores para acabar con ellos, sin ningún tipo de pudor ni escrúpulo, tanto sufrimiento el que causas, sin tener un por que. 
Muchos han caído, después de grandes batallas, a algunos ni les has dejado luchar, sin tiempo, así sin más, te los has llevado, pero no nos hacemos pequeños, no te tenemos miedo, ¡NO!, cada vez menos...

Cada mañana hay un suspiro, lleno de esperanza, que nos invita a seguir adelante, que aún que tu te agarres con rabia y quieras llevarte nuestras fuerzas, siempre habrá alguien que nos empuje a seguir y que haga que te debilites, que agotemos tus fuerzas, igual que tu quieres acabar con las nuestras, somos más fuertes, juntos somos más fuertes.

Estas dos últimas marchas van dedicadas para todos esos guerreros que hasta el último momento te plantaron cara y ahora brillan más que nunca en el firmamento y en nuestros corazones.

¡Campeones de la vida, vuestra lucha, es nuestra lucha!


No hay comentarios: