viernes, 23 de marzo de 2018

Tríduum i Jurament de nous Germans i Germanes




Aquest dijous, 22 de març, ha finalitzat el Tríduum dedicat a Nostre Pare Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors, conduït per Mn. German Gómez.




El ponent va distribuir la seva intervenció en dues jornades, la primera i la tercera, doncs a la segona la germandat es va unir a la Comunitat Arxiprestal en la celebració Comunitària del Sagrament del Perdó, oficiada pel Bisbe Auxiliar de Barcelona monsenyor Sergi Gordó i assistit pels preveres de l’arxiprestat.



Les dues jornades de tríduum varen començar amb la pregària de la Corona Dolorosa conduïda per Joan Amargant, que en la seva primera intervenció va tenir unes paraules d’agraïment a la Germandat per haver estat convidat a conduir la pregària i un emotiu record especialment pel concert Solidari en qué segons les seves paraules cada instant va estar carregat d’una fort sentiment emotiu.

Mn. German va distribuir les seves dues intervencions dedicant la primera a Nostra Senyora dels Dolors i la segona a Jesús Captiu. Totes dues jornades farcides d’emoció en les seves paraules i adornades per les melodies interpretades acompanyat de la seva guitarra.



Per finalitzar el Tríduum va  tenir lloc la cerimònia de jurament i imposició de medalles als nous germans i germanes oficiada per Mn. Josep Teixidó, Vicari de la Basílica Parroquial de Santa Maria.



 Donem la benvinguda a tots ells.
  


  

No hay comentarios: